Om oss

SIRNES AS har operert som agent for flere produsenter av keramiske fliser helt siden 1982. Våre leverandører er både italienske og spanske, med en stor markedsandel og forhandlere over hele Norge.

Som agent er vi først og fremst på plass for våre forhandlere, som alle handler direkte fra våre produsenter av keramiske fliser. Vi promoterer våre leverandørers vareutvalg og legger til rette for et ryddig og profesjonelt forhold mellom importør og produsent.

Med 35 års erfaring har vi god kunnskap om hva som foregår i bransjen internasjonalt, samtidig som vi kjenner det norske markedet godt. Vi følger nøye med på utviklingen, tilpasser oss og tilbyr våre kunder det de trenger for å være konkurransedyktige og tilpasset dagens behov.

Vi ønsker å gi våre kunder de rette verktøy for å følge med på utviklingen i bransjen på en tilfredsstillende og profesjonell måte. Med høy kompetanse tilbyr vi all service og rådgivning som de trenger i deres daglige utfordringer.

Vi er alltid tilstede på de store messene i Italia og Spania for å vise våre kunder de siste trendene.

SIRNES AS er også involvert i leveranser av fliser til prosjektmarkedet i Norge via våre forhandlere, og produkter fra våre leverandører leveres til store prosjekter over hele landet.

Vi arrangerer samlinger med arkitekter, entreprenører og utførende hos våre kunder, noe som bidrar til å styrke deres posisjon i sitt lokale marked og skape relasjoner til alle involverte innenfor prosjektmarkedet.

Vi tilbyr også teknisk kursing av ansatte hos våre forhandlere, samt produktkursing på vegne av våre leverandører.

Sven Gerhard Sirnes

Sven Gerhard Sirnes

Monica Sirnes

Monica Sirnes